Een Xbox game activeren

Heb je een Xbox game bij ons gekocht? Dan is het natuurlijk wel zo handig dat je weet hoe je dit product kan activeren. Een Xbox game activeren is zeker niet lastig met deze handleiding. Deze handleiding is voor alle Xbox games bedoeld, dus ook voor games voor een Xbox One, Xbox 360 of Xbox series S/X!

Dit heb je nodig om een Xbox game te activeren?

  1. Een Microsoft account
  2. Een productsleutel van een Xbox game. Deze kun je natuurlijk bij ons kopen
  3. Een telefoon, laptop of computer met internetverbinding.

 

Volg de stappen

.1 Om een Xbox game te activeren, is het belangrijk om eerst naar redeem.microsoft.com te gaan.

.2 Microsoft vraagt je om in te loggen met je Microsoft account. Houd er rekening mee dat een Xbox en een Microsoft account hetzelfde zijn.

.3 Volg de instructies van Microsoft op. Er word je op een gegeven moment gevraagd om een productsleutel in te voeren. Je kunt hier de productsleutel van je Xbox game activeren.

Het activeren van je Xbox game is nu succesvol gelukt. Je kunt de game direct downloaden en binnen enkele minuten tot uren spelen. Dit is dan natuurlijk wel afhankelijk van je internetverbinding. Ervaar je problemen tijdens het activeren van een Xbox game? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

 

Hulp nodig?

Als je een vraag hebt over je bestelling, onze webwinkel of de producten die wij aanbieden, dan kun je altijd op verschillende manieren contact opnemen met Licentiebaas.nlWij raden altijd aan om de handleidingen goed te bekijken. Deze ontvang je samen met de bestelde licenties per e-mail, maar kan je ook hier vinden. Mocht je er niet uit komen met de handleiding, dan kun je altijd de veelgestelde vragen bekijken en eventueel contact opnemen.
phone

WhatsApp: 06 25475811
Email: [email protected]

customer-service

Open de live chat om direct een medewerker te spreken

Veelgestelde vragen over Windows 10

Werkt mijn game op de Xbox Series S/X

Niet elke Xbox One game werkt ook daadwerkelijk op de nieuwste Xbox consoles: Xbox Series S/X. Op de website van Xbox kun je een lijst met games vinden die wel op de nieuwste Xbox werken. 

Ik heb een productsleutel of code van jullie ontvangen?

Het kan inderdaad kloppen dat je een Xbox productsleutel of een Xbox code hebt ontvangen. Dit heeft ermee te maken dat wij alleen digitale games verkopen. Door deze handleiding te volgen kun je je Xbox game in no-time activeren en spelen!