Handleiding Office activeren 

Bedankt voor het aanschaffen van een Office pakket van Licentiebaas.nl. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk gebruik kan maken van je bestelde Office pakket, vind je hier een duidelijke handleiding. Na het lezen van deze handleiding, kun je Office activeren en installeren.

Wat heb je nodig?

  1. Een Office productsleutel
  2. Deze handgeschreven handleiding
  3. Een Windows/Mac(OSX) computer met internetverbinding 
  4. Een Microsoft account 

Volg de stappen

.1 Ga naar https://setup.office.com/ en log in met je Microsoft account of maak gratis een Microsoft account aan. 

.2 Nu je ingelogd bent, is het mogelijk om de gekochte productsleutel van je Office pakket te koppelen aan je account. Dit doe je door de aanwijzingen op de website van Microsoft te volgen. 

.3 Je productsleutels is nu geactiveerd. Het is dus nu mogelijk om Office te downloaden via de website van Microsoft. Na het installeren van Office kan Microsoft je vragen om opnieuw in te loggen.

Je kan na het installeren van je Office pakket direct gebruik maken van je Office pakket. Mocht je meer informatie willen hebben over het activeren en installeren van Office, dan is het raadzaam om de website van Office te bezoeken.

Office telefonisch activeren 

Het kan voorkomen dat het nodig is om je bestelde Office productsleutel telefonisch te activeren. Dit heeft ermee te maken dat je bestelde Office productsleutel een tweedehandse productsleutel is. Gelukkig kun je na het lezen van deze handleiding eenvoudig Office installeren en activeren. 

Wat heb je nodig?

  1. Een Office productsleutel
  2. Deze handgeschreven handleiding
  3. Een Windows/Mac(OSX) computer met internetverbinding 
  4. Een telefoon waarmee je kan bellen 
  5. Een Microsoft account 

Volg de stappen

.1 Om Office telefonisch te kunnen activeren is het belangrijk om eerst Office te installeren. 

.2 Wanneer je Office geïnstalleerd hebt kan het activeringsvenster tevoorschijn komen. Kies dan voor telefonisch activeren. 

.3 Neem telefonisch contact op met het gratis telefoonnummer: 0800 023 3487

.4 Kies ervoor om Office telefonisch te activeren. Het kan voorkomen dat er gevraagd word of je een SMS wilt sturen om de productsleutel te activeren. Deze optie werkt helaas niet aangezien het momenteel alleen mogelijk is om Office telefonisch te activeren. 

.5 Volg de instructies die je krijgt van het automatische antwoord nummer.

Je Office licentie is nu telefonisch geactiveerd. Loop je tegen problemen aan of heb je vragen omtrent je Office productsleutel? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Hulp nodig?

Als je een vraag hebt over je bestelling, onze webwinkel of de producten die wij aanbieden, dan kun je altijd op verschillende manieren contact opnemen met Licentiebaas.nlWij raden altijd aan om de handleidingen goed te bekijken. Deze ontvang je samen met de bestelde licenties per e-mail, maar kan je ook hier vinden. Mocht je er niet uit komen met de handleiding, dan kun je altijd de veelgestelde vragen bekijken en eventueel contact opnemen.
phone

WhatsApp: 06 25475811
Email: [email protected]

customer-service

Open de live chat om direct een medewerker te spreken

Veelgestelde vragen over Windows 10

Wat is Office?

Office is een pakket dat bestaat uit Word, Excel, Powerpoint en talloze andere Microsoft applicaties

Is Office geschikt voor Mac (OSX)

Als je een Mac (OSX) computer hebt, dan moet je een Office pakket aanschaffen dat speciaal bedoeld is voor Mac (OSX) computers

Waarom kan ik Office niet activeren?

Als het je niet lukt om Office te activeren, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. 

Hoe werkt het telefonisch activeren van Office?

Office moet soms telefonisch geactiveerd worden. Dat heeft ermee te maken dat je bestelde Office productsleutel een tweedehandse productsleutel is.