Toont alle 5 resultaten

Je computer beveiligen met Avast

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je computer goed te beveiligen en te onderhouden. Jaarlijks worden er maar liefst 2.5 miljoen Nederlanders slachtoffer van een vorm van cybercriminaliteit. Hierbij kun je denken aan phishing waarmee cybercriminelen toegang tot je bankrekening proberen te krijgen, maar ook aan het verspreiden van virussen die persoonlijke gegevens van je computer stelen. Aangezien het aantal inwoners van Nederland, kun je dus zeggen dat een groot gedeelte van Nederland te maken krijgt met een vorm van cybercriminaliteit.

Cybercriminaliteit kun je voorkomen door een Avast pakket te installeren op je computer. Avast is een van de beste en meest bekende virusscanners die er zijn. Avast vertraagt je computer niet, controleert wachtwoorden en beveiligd je thuisnetwerk. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de Avast Google Chrome versie. Dit is een speciale versie van Google Chrome dat extra goed beveiligd is. Zo worden malafide websites automatisch geblokkeerd en kan je de ‘bank modus’ gebruiken om veilig online te bankieren. Ook is de Avast Google Chrome versie voorzien van een adblocker en word het voor cybercriminelen onmogelijk gemaakt om malafide code te injecteren. Bij ons kun je de beste Avast Antivirusscanners aanschaffen tegen hoge kortingen!

Onderhoud uitvoeren met Avast

Wanneer je een computer langer gaat gebruiken, is de kans groot dat je computer met de dag langzamer word. De internetbrowsers en de hardeschijf van je computer staat vol met bestanden die bepaalde programma’s niet meer nodig hebben. Deze worden helaas niet automatisch verwijderd en kan ervoor zorgen dat je computer traag wordt. Daarnaast is de kans groot dat je ook programma’s op de achtergrond hebt draaien die je niet meer gebruikt. De verschillende onderhoud programma’s van Avast kunnen de levensduur van je computer verlengen door regelmatig automatisch je computer schoon te maken.