Geen onderdeel van een categorie

De vele mogelijkheden die Avast te bieden heeft

pexels ricardo ortiz 9752175 scaled

Avast is een software bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingssoftware en in 1988 is opgericht in Praag. Het meest bekende product dat wereldwijd naam heeft gemaakt, is de Avast antivirus. Daarnaast heeft Avast diverse applicaties ontwikkelt die de digitale omgeving van verschillende devices aanzienlijk veiliger maken. Om gebruik te kunnen maken van Avast, is het essentieel dat je beschikt over de juiste licenties. Voordat je een keuze maakt, is het aan te raden om te weten wat de mogelijkheden zijn. In dit artikel geven we uitleg over Avast Antivirus, Avast Cleanup, Avast Ultimate en Avast Premium. 

Antivirus Avast

De Avast antivirus maakt gebruik van een zeer ruim netwerk dat gedurende de afgelopen 30 jaar continu is verbetert. De antivirus van Avast biedt daardoor zowel tegen oude als moderne dreigingen bescherming. De werkwijze van Avast Pro Antivirus is complex maar voor de gebruiker opgeknipt in begrijpelijk onderdelen. Zo ontdekt de software zwakke en verborgen plekken en zorgt het ervoor dat deze plekken niet toegankelijk zijn voor hackers. Bovendien is er voor de gebruiker een gedragsschild ontwikkeld die de gebruiker stuurt om veilig te werk te gaan. Indien er een mogelijk gevaarlijke situatie optreedt dan komt er vanuit deze schild een waarschuwing. Mocht de waarschuwing om wat voor reden dan ook genegeerd worden dan worden de gegevens in quarantaine gezet. Dit houdt in dat het mogelijk schadelijke bestand geen schade aan andere bestanden aan kan richten. 

De antivirus van Avast kun je op verschillende devices installeren. Zo kun je jouw Windows of Mac laptop hiermee beschermen, maar bovendien is het tegenwoordig ook mogelijk om de software op je telefoon te zetten. Voor het installeren van het product kan je gebruikmaken van de handleiding maar je kunt indien gewenst ook contact opnemen met onze klantenservice. 

Avast Cleanup

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken in het hedendaagse leven. Zo gebruik je hem al snel voor werk en privé situaties. Het nadeel hiervan is dat de opslag al snel wordt opgevuld met nutteloze informatie. Het gevolg hiervan is dat je geen nieuwe bestanden meer kunt toevoegen zonder iets anders te verwijderen. Om dit telkens handmatig te moeten doen is tijdrovend en zeer vervelend. Om die reden is Avast met een innovatie oplossing gekomen, genaamd Avast cleanup premium. 

Avast Cleanup zorgt ervoor dat nutteloze content van het toestel automatisch verwijderd wordt. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om bijvoorbeeld foto’s en videos op een cloud te zetten. Hierdoor houd je meer ruimte over en blijft je toestel sneller. Avast Cleanup premium kan gebruikt worden op Android, Windows en Apple telefoons. Om toegang te krijgen tot de vele mogelijkheden van Avast Cleanup, is het belangrijk dat je beschikt over een licentie. Deze licentie kun je voordelig via onze webshop aanschaffen. Na het installeren van de app voer je de code die je per mail ontvang in zodat je pakket vrij komt. 

Avast Ultimate 

Dagelijks worden er wereldwijd miljoenen mensen slachtoffer van cybercriminialiteit. De kans dat ook jij hier vroeg of laat mee te maken krijgt, is helaas groot. Gelukkig kun je dit met de juiste bescherming voorkomen en het Avast Ultimate pakket wordt hier vaak voor gebruikt. Dit pakket is zeer uitgebreid en beschermt meerdere devices tegen malware en spyware. Bovendien heb je toegang tot Avast VPN zodat je altijd veilig en anoniem gebruik kunt maken van het internet.  

Voordat je een pakket van Avast aanschaft, is het verstandig om na te denken over wat je nodig hebt. Het is in veel gevallen namelijk voordeliger om direct het Avast Ultimate pakket aan te schaffen. Dit omdat onder andere het Avast Antivirus en het Avast CleanUp hiertoe behoort. Naast de Cleanup en Antivirus, krijg je ook Avast Antitrack premium en de Avast Securline VPN. 

Avast Premium Security

Een goede bescherming en opslag van bestanden is essentieel voor een veilige digitale omgeving. Om dit voor jezelf te creëren, kun je kiezen voor het Avast Premium Security pakket. Het Avast Premium Security beschermt je device tegen DNS Spoofing. Je komt dankzij deze software namelijk direct op een beveiligde website terecht. Hierdoor verklein je de kans dat gevoelige data gestolen wordt tot een absoluut minimum. Daarnaast vindt er ook real-time detectie plaats. Wanneer je op het punt staat om nieuwe bestanden te downloaden, worden deze eerst grondig doorlopen. Indien het bestand niet veilig is en/of er virussen in zitten dan stopt het proces en wordt er geadviseerd om het bestand niet te downloaden. Het blijft natuurlijk altijd aan jezelf om wat met dit advies te doen. Mocht je toch besluiten om het bestand te downloaden, dan wordt deze in de meeste gevallen in quarantaine gezet. Dit om te voorkomen dat andere bestanden ermee besmet raken.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij zowel Avast als Licentiebaas

De producten van Avast zijn ontwikkelt om het voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om ermee te werken. Mede hierom vinden de meeste processen plaats op de achtergrond, terwijl je er geen erg in hebt. Bovendien staat het team van Avast klaar om je te helpen en zijn er via het internet diverse handleidingen te vinden. Mocht je er dan nog niet uitkomen dan kun je via diverse platforms advies inwinnen. Er zijn namelijk erg veel gebruikers waarvan een klein gedeelte eerder te maken heeft gehad met het probleem. De kans dat er een eerder verzonnen oplossing gebruikt kan worden voor jouw probleem, is daardoor erg groot. 

Naast dat Avast je kan helpen bij diverse problemen, staat ook het team van Licentiebaas voor je klaar. Zo helpen we je indien gewenst bij de installatie en zorgen we voor een zo prettig mogelijke shopervaring. Mocht je tijdens het winkelen vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar om deze te beantwoorden. Wanneer je vragen hebt tijdens onze openingstijd dan ontvang je binnen enkele minuten een reactie. Buiten onze openingstijden zijn er vaak ook specialisten aanwezig om de webervaring te verbeteren. In veel gevallen word je dus ook buiten de openingstijden om nog geholpen. Houd er wel rekening mee dat het wat langer kan duren voordat je een reactie ontvangt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *