Een Acronis product activeren

Bedankt voor het aanschaffen van een Acronis product bij Licentiebaas.nl! Om je goed op weg te helpen vind je hier een handleiding waarin uitgelegd word hoe je Acronis kan activeren en installeren.

Wat heb je nodig?

  1. Een Acronis productsleutel. Dit is een 14- of 16-cijferige productsleutel!
  2. Een computer met internetverbinding 
  3. Een Acronis account 

Volg de stappen

.1 Ga naar https://account.acronis.com/ en log in met je Acronis account. Heb je nog geen Acronis account? Dan kun je gratis via deze link een Acronis account aanmaken. 

.2 Nu het inloggen is gelukt, is het mogelijk om de Acronis productsleutel te activeren. Dit doe je door de volgende pagina te bezoeken. https://account.acronis.com/#/products/

.3 Op deze pagina vind je al je geregistreerde Acronis producten, maar ook kun je op deze pagina nieuwe Acronis producten registreren. Dit doe je door op 'Add keys' te klikken in het midden van de pagina.

.4 Acronis vraagt je om een productsleutel op te geven. Het is de bedoeling dat je de Acronis productsleutel die je bij ons gekocht hebt, hier opgeeft. 

Je Acronis product is nu geactiveerd en je kunt gelijk het geactiveerde Acronis product downloaden in je account. Is het registreren van een Acronis product niet gelukt of loop je tegen problemen aan tijdens het installeren? Dan kun je altijd contact opnemen!

Hulp nodig?

Als je een vraag hebt over je bestelling, onze webwinkel of de producten die wij aanbieden, dan kun je altijd op verschillende manieren contact opnemen met Licentiebaas.nlWij raden altijd aan om de handleidingen goed te bekijken. Deze ontvang je samen met de bestelde licenties per e-mail, maar kan je ook hier vinden. Mocht je er niet uit komen met de handleiding, dan kun je altijd de veelgestelde vragen bekijken en eventueel contact opnemen.
phone

WhatsApp: 06 25475811
Email: [email protected]

customer-service

Open de live chat om direct een medewerker te spreken