Verzending en levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt je bestelling binnen 5 minuten per e-mail. Dat is een van de voordelen van het aanschaffen van licenties bij licentiebaas.nl. Ons geautomatiseerd systeem stuur binnen 5 minuten de bestelde licenties naar je e-mailadres.

Kunnen jullie de licenties per post sturen?

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook licenties per post kunnen versturen. Helaas is dit niet mogelijk. Wij verkopen alleen digitale producten en willen ons ook alleen richten op een digitale levering. Zo voorkomen we eventuele schade, maar besparen we ook zeer veel C02 uitstoot.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat moet ik doen?

Het is erg vervelend als je je bestelling niet binnen 5 minuten ontvangen hebt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij raden aan om eerst tussen je SPAM in mailbox te kijken. Mocht je de bestelde licenties daar niet terugvinden, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice

Ik heb een code ontvangen, wat kan ik daarmee?

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een code per e-mail. Dit is de code waarmee je het gekochte product kan activeren. Wij verkopen geen software, maar de zogenoemde productsleutels om deze producten te activeren. Wil je weten hoe je jouw product kan activeren en installeren? Bekijk dan eens onze handleidingen.

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dat?

Licenties die je via Licentiebaas.nl koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Klantenservice

Ik heb hulp nodig met het activeren/installeren van mijn product!

Het installeren van de software en het activeren van de bestelde productsleutels, is zeer eenvoudig met onze handleiding. Het kan voorkomen dat je tijdens het activeren of installeren tegen problemen aanloopt en dat is niet fijn. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen. 

Kunnen jullie uitleggen hoe mijn product werkt?

Helaas kunnen wij je niet uitleggen hoe een bepaald product werkt. Daarvoor zul je contact moeten opnemen met de ontwikkelaar van het product.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat moet ik doen?

Het is erg vervelend als je je bestelling niet binnen 5 minuten ontvangen hebt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij raden aan om eerst tussen je SPAM in mailbox te kijken. Mocht je de bestelde licenties daar niet terugvinden, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Krijg ik een (BTW) factuur?

Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvang je de bestelde productsleutels per e-mail. Je krijgt daar dan ook een factuur bij en deze kan je verwerken in de boekhouding. Wij hanteren op software en games een BTW-tarief van 21%. 

Ik wil software aanschaffen voor mijn bedrijf, is dat mogelijk?

Tegenwoordig maakt ieder bedrijf in Nederland gebruik van software. De software die je bij ons kan kopen zijn ook geschikt voor bedrijven.

Vragen over het betalen

Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Wij van licentiebaas.nl willen zoveel mogelijk betaalmethodes beschikbaar stellen voor onze klanten. Momenteel accepteren wij de volgende betaalmethodes:

.1 iDeal
.2 Bancontact
.3 Creditcard (Visa, Mastercard & American express)
.4 Apple Pay

Is het mogelijk om per bankoverschrijving te betalen?

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om per bankoverschrijving te betalen. Dit heeft ermee te maken dat wij van Licentiebaas.nl, de bestelling binnen 5 minuten leveren. Dit is een geautomatiseerd proces en wij kunnen bij een bankoverschrijving niet de 5 minuten levertijd waarborgen.

Waarom kan ik niet met PayPal betalen?
Dat wij geen PayPal betalingen accepteren heeft met bepaalde zaken te maken. Zo word PayPal regelmatig gebruikt om webwinkels op te lichten. Daarnaast biedt PayPal een webwinkel geen garanties als de webwinkel digitale producten verkoopt. Betalen met PayPal is alleen mogelijk voor klanten die meer dan 100 euro bij ons besteed hebben.

Licentiebaas.nl en legaliteit

Mag licentiebaas.nl productsleutels verkopen?

Bedrijven mogen in Nederland niet zomaar licenties verkopen want hier zitten regels aan verbonden. Zo is het verboden om OEM licenties te verkopen aangezien een OEM licentie gekoppeld zit aan hardware, zoals een computer. Wij verkopen daarom ook geen OEM licenties.   De licenties die je bij ons aanschaft zijn tweedehands retail licenties en mogen volgens Nederlandse en Europese regels verkocht worden. Je kan dus bij ons zonder zorgen Licenties aanschaffen en de software/games gebruiken.

Zijn de producten van licentiebaas.nl legaal?

Wij krijgen regelmatig de vraag of de producten van licentiebaas.nl wel legaal zijn. Het antwoord hierop is: Ja, de producten die wij verkopen zijn tweedehands retail licenties. Deze producten mogen volgens Europese en Nederlandse regels verkocht worden aan bedrijven en consumenten. 

Hoe kan het dat de producten van licentiebaas.nl goedkoop zijn?

Veel mensen vragen zich af hoe het mogelijk is dat Licentiebaas.nl producten goedkoop aan kan bieden. Dit heeft ermee te maken dat wij overal ter wereld licenties overnemen van bedrijven. Daarnaast zijn wij ook partners met de grootste groothandels op het gebied van games en software. Hierdoor is het mogelijk om bij Licentiebaas.nl software en games voor een goedkope prijs aan te schaffen.

Stuur ons een e-mail

  Hulp nodig?

  Als je een vraag hebt over je bestelling, onze webwinkel of de producten die wij aanbieden, dan kun je altijd op verschillende manieren contact opnemen met Licentiebaas.nl

  Wij raden altijd aan om de handleidingen goed te bekijken. Deze ontvang je samen met de bestelde licenties per e-mail, maar kan je ook hier vinden. Mocht je er niet uit komen met de handleiding, dan kun je altijd de veelgestelde vragen bekijken en eventueel contact opnemen,

  Contact opnemen

  Phone: 987-654-3210
  Email: [email protected]

  Free standard shipping
  on all orders.

  Support forum
  for over 24h

  Address: 8099 Trenton St.
  Minneapolis, MN 55406

  Do you have questions about how we can help your company?
  Send us an email and we’ll get in touch shortly.