Blog

Download eenvoudig Adobe Presenter 11.1

Adobe presenter 11.1 licentiebaas

Adobe Presenter is een software dat ontworpen is om de gebruikers te helpen bij het maken van presentaties. De Software van Presenter Adobe maakt gebruik van Adobe Flash multimedia-technologie. Je kunt met de Adobe Presenter interactieve ontwerp opties gebruiken met verschillende tekst en animatie mogelijkheden. 

Adobe presenter maakt het mogelijk om audio en video mogelijkheden te gebruiken waarmee gebruikers quizzen en enquêtes kijker feedback kunnen krijgen. Hierdoor kun je de leeractiviteiten controleren en creëren voor de mensen die de powerpoint te zien krijgen.

wat is er nodig om Adobe Presenter 11.1 te installeren?

Om Presenter Adobe te kunnen gebruiken heeft je apparaat toegang nodig tot computer-based audio en visuele hulpmiddelen zoals je microfoon. De gebruiker heeft toegang nodig tot een learning management systeem of webserver om alle functies van de Presenter Adobe te kunnen gebruiken.  Als dit niet mogelijk is kun je een aantal van de online functies van Adobe Presenter 11.1 niet gebruiken om te leren.

het installeren van Adobe Presenter 11.1

Je kunt Adobe Presenter 11.1 installeren door Creative Cloud Packager te downloaden, de bitversie Adobe Presenter-plug-in. Deze bitversie is afhankelijk van MS Office en dus niet van het windows besturingssysteem. Het komt vaak voor dat de gebruikers van Adobe PResenter gebruik maken van 32-bits MS Office op 64-bits Windows. Dit is het geval bij Windows 7 en Windows 8. Om een implementatiepakket voor Presenter 11 te maken moet je de Adobe Creative Cloud Packager downloaden van de Adobe licentie website. 

creativiteit Adobe Presenter 11.1

Als je dit hebt gedaan kun je de Creative Cloud Packager installeren voor een veilige computer. Om dit programma op te starten klik je op het menu start vervolgens op alle programma’s en klikt dan op Creative Cloud Packager. Vervolgens klik je op het pakket waarin je geïnteresseerd bent en meld je je aan met je Adobe ID. Het samenstellen van een pakket wordt gedaan op de bits van je besturingssysteem. In presenter 11.1 wordt een ESD gemaakt die zowel 32-bits als 64-bits versies van Presenter kan installeren. Het pakket is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer waarop het is geïnstalleerd.

Als het maken van het pakket is afgerond kun je door de opdrachtprompt te starten in beheermodus verder gaan met het voltooien van de installatie. Als het pakket is opgeslagen in het bureaublad kun je Adobe Presenter 11.1 stil implementeren. Dit kan door via ExceptionDeployer naar de workflow te gaan en install mode post in te typen.

verbeteringen van Adobe Presenter 11.1

 Adobe Presenter 11.1 bevat verbeterde oplossing voor verschillende problemen. Bij eerdere varianten functioneerde de Presenter Flash niet zoals verwacht, dit is bij de Presenter Adobe 11.1 verbetert. Adobe Presneter 11.1 bevat betere videoconversies om video’s in Adobe Presenter te downloaden met Adobe Media Encoder.  De nieuwe Adobe presenter support nieuwe varianten van Powerpoint en heeft verschillende al gebruikte onderdelen ontwikkelt. Ook zijn alle bekende problemen met de voorgaande versies opgelost en voor de snelste en beste variant van Adobe presenter kun je het best de 11.1 installeren.

Wat kun je met Adobe Presenter 11.1

Presenter Adobe heeft meerdere functies waar jij gebruik van  kan maken als je Adobe Presenter 11.1 aanschaft. Zo kun je met Adobe dia’s van powerpoints omzetten tot interactieve e-learning, analyses gebruiken en video tutorials maken. Je kunt met dit programma heel veel verschillende dingen en het is ten opzichte van de concurrentie zeker een aanrader als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Dia’s omzetten tot interactieve e-learning lessen

Je kunt met de Adobe Presenter 11.1 je Powerpoint presentatie gemakkelijk omzetten in een aantrekkelijke e-learning. Je kunt quizzen toevoegen maar ook volledig afgewerkte documenten en deze publiceren als HTML5. Het is te gebruiken voor op je desktop maar ook voor je mobiele browsers. Met Presenter Adobe kun je effectieve training video’s maken en nog veel meer dan dit. Je kunt de prestaties van je studenten of vrienden volgen door middel van de toonaangevende LMS’en.

Adobe Presenter 11.1 presenteren

Het maken van video tutorials

Met Adobe kun je ook in drie simpele stappen een video tutorial in elkaar zetten. Je kunt HD-videolessen maken om te gebruiken voor online klassen, training modules of een presentatie op werk. Je kunt de scherminhoud vastleggen met de audio en zelfs een video van de webcam. Dit kun je allemaal doen rechtstreeks vanaf je eigen desktop en hoeft hier verder geen andere programma’s of apparatuur  meer voor aan te schaffen. Je kunt met Adobe Presenter 11.1 een interface gebruiken met drie knoppen om heel eenvoudig een video bewerken en publiceren.

Het analyseren van informatie

Je kunt met Presenter 11.1 de kennis van je klasgenoten, studenten en vrienden achterhalen door middel van quizzen. Je kunt met Presenter Adobe inzichten creëren die handig zijn om achter de prestaties van studenten te komen. Hierdoor kun je focussen op de onderwerpen waar nog extra uitleg bij nodig is. Door Adobe Presenter aan te schaffen kun je profiteren van LMS’en die compitabel zijn met programma’s als SCORM en AICC. Adobe Presenter 11.1 bevat Adobe Captivate Prime, dit is de nieuwe zelfservice van LMS.

Adobe presenter 11.1 licentiebaas

kosten van Adobe Presenter 11.1

Voor een lidmaatschap van Presenter 11.1 ben je ongeveer 18 euro per maand kwijt. Als je wil upgrade en Adobe Presenter 11.1 wil aanschaffen voor een onbepaalde tijd kost dit in de meeste gevallen ongeveer 240 euro. Aangezien wij gebruik maken van digitale licenties, kost een adobe licentie bij ons stukken minder. Je kunt Adobe Presenter op verschillende apparaten gebruiken en is erg handig als jij veel bezig bent met het maken van Powerpoints. Je kunt hierdoor veilig en snel computeren en het is als jij veel achter de computer zit de aanschafprijs zeker waard. Als je er niet zeker van bent kun je er altijd nog voor kiezen om het eerst een maandje uit te proberen voordat je je ergens aan vast legt.

Hulp bij installatie

Mocht je gebruik willen maken van Presenter 11.1 maar geen zin hebben om de software op eigen houtje te downloaden? Maak dan gebruik van onze service en laat ons helpen bij het installeren van de software! Wij van Licentiebaas doen er alles aan om de Adobe Presenter 11.1 op een snelle manier bij de klant te installeren. Mede hierom kiezen erg veel particulieren en bedrijven voor onze software. Mocht je andere vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via de chat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *